Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Edmund Černá Zmije

1. 12. 2010 16:47
Demokracie je vláda lidu

rozhodovat by měli voliči. Pokud rozhodují jen jednou za čtyři roky, a navíc jen o tom, kdo za ně smí rozhodovat, má tento systém k demokracii hodně daleko. Která jiná činnost se provozuje jen jednou za čtyři roky a stačí to?  ;-)

-

Já bych politikům hlas jen půjčoval. Když by začali blbnout, vzal bych jim ho a dal bych ho někomu jinému. Pak by lidi nemuseli protestovat proti nějaké koalici nebo proti obelhání voličů. Dali by hlas tomu, komu by věřili a on by se musel snažit, aby si důvěru udržel. Když by voliče zklamal, rychle by se to dozvěděl. :-P

0 0
možnosti

bambasek44

1. 12. 2010 9:47
volby,volebni vysledky..

to vsechno u nas zarizuji media.A ta nejsou nase.Zahranici nam urcuje politiky a celkove organizuje nase zivoty.Zlodejska koalice ODS-CSSD a dalsi jim staci ke stabilizaci k investicim a ziskum.Posledni, co je zajima, je nejaka prosperita nasi zeme.Prave naopak.

Nevladnem si.Jsme cizinci ve vlastni zemi...

Zmena volebniho system proto moc nepomuze.

0 0
možnosti

pedr64

1. 12. 2010 9:16
co je to za nesmyslný argument s počty záskaných mandátů

to jsou úplně neporovnatelná čísla, kdy z tisíců jednotlivých politických subjektů děláte jeden obrovský úspěšný slepenec

0 0
možnosti

Hellmoon

1. 12. 2010 9:10
rebélie

Jak referendum? Voliči jsou .... a politici jim musí vládnout!

A anarchisti se svobodným názorem jdou cestou do pekel. ....xxxx.

Karma

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 28,21
  • Průměrná čtenost 1717x
Zakoukaný do fascinujícího světa vědy, pohroužený v poznání jako výzkumný pracovník a lektor fyziky a matematiky. A přiznejme si to, také trošku šťoural, protože v detailu se skrývá krása poznání.

Seznam rubrik

Co právě poslouchám